Hotel Trusten

Eten & Drinken

Bar en pop-up restaurant

Hotel Trusten heeft een gezellige bar die sowieso elke dag van 17.00 tot 20.00 uur geopend is en waar u altijd welkom bent voor een drankje, een hapje en een praatje. Overigens zijn deze tijden niet vastomlijnd, als het gezellig is, houdt de barman of –vrouw de bar gerust wat langer open!

 

JET KOOKT LOGOJet Kookt

Op dinsdag en vrijdag kookt Jet. Op dinsdag van alles, prijs p.p. € 8,88 en op vrijdag Indisch of Thais, prijs p.p.€ 14,50. Ook wordt er op deze avonden altijd een heerlijk huisgemaakt toetje geserveerd (p.p.€ 4,50). Bekijk hier de actuele ‘Jet Kookt’ flyer in de Trusten agenda of kijk op Facebook voor de gerechten die Jet deze week serveert. Lees verder….Kip van de Kippenwolf en snacks

Dagelijks wordt er bij Hotel Trusten (h)eerlijke ‘vrije uitloop’ kip van het spit gegrild. Een hele kip, een halve kip of drumsticks! Voor 16:00 besteld, vanaf 17:00 uur te nuttigen.

Liever een lichte maaltijd? Dan is er ook kippensoep. Gemaakt van verse kip van het spit en diverse groenten. Geleverd vanuit de diepvries.

Ook voor snacks en verse boerderijfriet of patatas bravas kunt u bij Trusten terecht. Lees verder voor de volledige lijst….wijngids-270x270Omfietswijnen

Hotel Trusten schenkt een selectie ‘Omfietswijnen’, wisselend geselecteerd uit de gelijknamige edities. ‘De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt.

Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: ‘Ik benijd de wijndeskundigen. Wat die niet allemaal ruiken! Hun speurneus roept de herinnering aan zonnige landschappen in het Zuiden op.


MINIBAR

Minibar

In de minibar bevindt zich onder meer een collectie aluminium flesjes met diverse soorten gedistilleerd: Jenever, Wodka, Whiskey, Gin & Rum afkomstig van de exclusieve Amsterdamse – award winnende – Golden Arch Distilleerderij. Lees verder om te zien wat er nog meer in de minibar is verstopt….