Hotel Trusten

Eten & Drinken

cropped-WOLKJE-FAVICON-512x512.jpgBar hotel Trusten

Hotel Trusten heeft een gezellige bar die op maandag & dinsdag vanaf 17:00 uur en op woensdag tot en met zondag vanaf 14:00 uur geopend is en waar u altijd welkom bent voor een drankje, een hapje en een praatje.

Van woensdag tot en met zondag kunt u vanaf 14:00 uur eten in de Spaanse Restobar Cuarto Ocho die in Trusten gevestigd is.OCHO 525 371Restobar Cuarto Ocho

Woensdag 6 juni 2018 heeft Hotel Trusten te Willemstad haar Spaanse Restobar Cuarto Ocho geopend (www.cuartoocho.nl) . Cuarto Ocho: de achtste kamer. Naast de 7 kamers die het gastvrije en gezellige hotel in de oude vesting al heeft is nu dus ook een bestemming gevonden voor – ‘de achtste en laatste kamer’- het restaurant. Lees verder….


wijngids-270x270Omfietswijnen

Hotel Trusten schenkt een selectie ‘Omfietswijnen’, wisselend geselecteerd uit de gelijknamige edities. ‘De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt.

Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: ‘Ik benijd de wijndeskundigen. Wat die niet allemaal ruiken! Hun speurneus roept de herinnering aan zonnige landschappen in het Zuiden op.


MINIBAR

Minibar

In de minibar bevindt zich onder meer een collectie aluminium flesjes met diverse soorten gedistilleerd: Jenever, Wodka, Whiskey, Gin & Rum afkomstig van de exclusieve Amsterdamse – award winnende – Golden Arch Distilleerderij. Lees verder om te zien wat er nog meer in de minibar is verstopt….