Hotel Trusten

Eten & Drinken

Bar hotel Trusten

Hotel Trusten heeft een gezellige bar die op maandag & dinsdag vanaf 17:00 uur, woensdag tot en met vrijdag vanaf 14:00 uur en op zaterdag & zondag vanaf 12:00 uur geopend is en waar u altijd welkom bent voor een drankje, een hapje en een praatje.

Op maandag en dinsdag kunt u diverse tapas, snacks en een heerlijk kippetje uit de gril met verse boerderij friet bij ons eten.

Van woensdag tot en met zondag kunt eten in de Spaanse Restobar Cuarto Ocho die in hotel Trusten gevestigd is.Restobar Cuarto Ocho

Woensdag 6 juni 2018 heeft Hotel Trusten te Willemstad haar Spaanse Restobar Cuarto Ocho geopend. Cuarto Ocho: de achtste kamer. Naast de 7 kamers die het gastvrije en gezellige hotel in de oude vesting al heeft is nu dus ook een bestemming gevonden voor – ‘de achtste en laatste kamer’- het restaurant.

Lees verder….Kip van de Kippenwolf

Op maandag en dinsdag wordt er bij Hotel Trusten (h)eerlijke ‘vrije uitloop’ kip van het spit gegrild. Een hele kip of een halve kip. Voor 16:00 besteld, vanaf 17:00 uur te af te halen of op te eten.

Ook voor verse boerderijfriet bij uw kip kunt u bij Trusten terecht. Lees verder…..wijngids-270x270Omfietswijnen

Hotel Trusten schenkt een selectie ‘Omfietswijnen’, wisselend geselecteerd uit de gelijknamige edities. ‘De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt.

Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: ‘Ik benijd de wijndeskundigen. Wat die niet allemaal ruiken! Hun speurneus roept de herinnering aan zonnige landschappen in het Zuiden op.


MINIBAR

Minibar

In de minibar bevindt zich onder meer een collectie aluminium flesjes met diverse soorten gedistilleerd: Jenever, Wodka, Whiskey, Gin & Rum afkomstig van de exclusieve Amsterdamse – award winnende – Golden Arch Distilleerderij. Lees verder om te zien wat er nog meer in de minibar is verstopt….