Hotel Trusten

Hotel Trusten

EGYPTE 2

Midden in het historische hart van Willemstad – één van de oudste en mooiste vestingsteden van Nederland – vindt u Hotel Trusten. Ruim, inspirerend en rustgevend. Dat slaapt anders dan thuis en dat is ook de bedoeling.

BAR 2We are great in bed.

Hotel Trusten heeft 7 unieke kamers met heerlijke boxspringbedden, ruime badkamer, TV, bureau en een apart zitje, minibar, koffie, thee en een safe. De lobby & lounge-met-bar heeft een piano en soms een pianist. Het restaurant met open-keuken is ‘pop-up’ en volgt het seizoen, de laatste trends of de smaak van de dag. Voor de wijnen zijn we omgefietst, de WiFi is razendsnel en parkeren is gratis.

Hotel Trusten heeft alles wat de meeste andere hotels missen. En omgekeerd. Het ontstond in de oude vesting Willemstad uit realistische wensen die gasten mogen hebben. De eigenaar was zelf frequent bezoeker van hotels in alle delen van de wereld. Dat leverde zowel ideeën als ergernissen op. Met die laatste rekende hij af. Dat is essentieel in het concept. Een gevolg ervan zijn bijvoorbeeld de realistische prijzen voor dranken in de hotel- en minibar.

Nog niet overtuigd?

Hotel Trusten is open en u bent welkom. Voor zaken, een nachtje weg of een feest. Om verliefd te worden of om te trouwen. Bij die laatste gelegenheid kan er zelfs gebruik worden gemaakt van de historische Rolls Royce Silver Shadow, met chauffeur.

Bereikbaarheid:

De vesting is niet toegankelijk voor auto’s zonder ontheffing op zaterdag (gehele jaar) tussen 21.30 en 02.30 uur en op zondagen (op feestdagen en in het seizoen van 1 april tot 1 oktober) tussen 13.00 en 17.00 uur. Indien u gedurende die tijdstippen wilt inchecken, verzoeken wij u vriendelijk dit aan te geven op uw reserveringsformulier. Wij zorgen er dan voor dat u met een toegangspas wordt binnen gelaten.