Hotel Trusten

Eten & Drinken

Trusten. Hotel, bar en pop-up restaurant.

Hotel Trusten heeft een gezellige bar die sowieso elke dag van 17.00 tot 20.00 uur geopend is en waar u altijd welkom bent voor een drankje en een praatje. Overigens zijn deze tijden niet vastomlijnd, als het gezellig is, houdt de barman of –vrouw de bar gerust wat langer open!

 

JET KOOKT LOGOJet Kookt

Op dinsdag en vrijdag kookt Jet. Op dinsdag van alles, prijs p.p. € 8,88 en op vrijdag Indisch, prijs p.p.€ 14,50.
Bekijk de actuele ‘Jet Kookt’ flyer in de agenda, op Facebook of in de hotelmap op uw kamer voor de gerechten die Jet deze week serveert.

Wilt u op een andere avond ook graag genieten van Jet’s kookkunsten? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Heeft u speciale dieetwensen / allergieën of andere zaken die afwijken van de Jet Kookt maaltijd? Meld het (ruim) op tijd bij de Trusten medewerker zodat mogelijk een aanpassing geregeld kan worden. Hieronder en in de agenda op deze website ziet U wat er de komende tijd wordt gekookt.

JET KOOKT POSTER DEC KLEIN

wijngids-270x270Omfietswijnen

Hotel Trusten schenkt een selectie ‘Omfietswijnen’, wisselend geselecteerd uit de gelijknamige edities. ‘De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt. Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: ‘Ik benijd de wijndeskundigen. Wat die niet allemaal ruiken! Hun speurneus roept de herinnering aan zonnige landschappen in het Zuiden op.

 

 

MINIBARGedistilleerd

In de minibar bevindt zich onder meer een collectie aluminium flesjes met diverse soorten gedistilleerd: Jenever, Wodka, Whiskey, Gin & Rum afkomstig van de exclusieve Amsterdamse – award winnende – Golden Arch Distilleerderij.